Levertijd en verzending

Heb je koffie-/ theeproducten besteld, maar heb je geen automaat van ons, dan kan het zijn dat de bestelling naar je wordt opgestuurd. Hiervoor worden transportkosten in rekening gebracht. Bij bestelling van meer dan € 75,- betaal je geen transportkosten. Je betaalt ook geen transportkosten bij levering in Zeewolde, in de postcodegebieden 3891 t/m 3894.

We streven ernaar de producten binnen 3 – 5 werkdagen te leveren, maar dit kan uitlopen wanneer producten niet op voorraad zijn. In dat geval doen we ons best de levering zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen te bezorgen. Wanneer de bezorging vertraging ondervindt, of wanneer een bestelling in delen kan worden uitgevoerd, ontvang je hiervan z.s.m. bericht, maar uiterlijk binnen 30 dagen na het plaatsen van je bestelling.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.